Miliardara romanca din India investeste 500 milioane dolari in Maldive! Anca este sotia dealerului de arme Abhishek Verma si vrea sa construiasca un aeroport international pe celebra insulaRomanca Anca Verma, casatorita cu miliardarul indian Abhishek Verma, a pus ochii pe una dintre cele mai luxoase destinatii de vacante din lume: Insulele Maldive.

Anca Verma si sotul ei, Abhishek Verma, vor sa investeasca peste 500 milioane dolari in constructia unui aeroport in Maldive. Ei au primit o invitatie, in acest sens, de la guvernul acestui stat iar grupul de firme pe care romanca il conduce din calitatea de presedinte: Olialia India si Olialia World a anuntat ca sunt sanse mari sa bata palma pentru realizarea acestui proiect. Noul aeroport din Maldive s-ar numi „Olialia International Airport Maldives”, investitia fiind acoperita 100% de catre grupul romancei, conform presei din Asia.


More: http://www.wowbiz.ro/miliardara-romanca-din-india-investeste-500-milioane-dolari-in-maldive-anca-este-sotia-dealerului-de-arme-abhishek-verma-si-vrea-sa-construiasca-un-aeroport-international-pe-celebra-insula-17372829